Eprints Repo

Items where Division is "Кафедра фізвиховання" and Year is 2020

Group by: Creators | Item Type | No Grouping
Jump to: І | Р | Ю
Number of items: 14.

І

Іванова, О. В. (2020) Силлабус "Безпека життєдіяльності та основи охорони праці": для бакалаврів з Наук про Землю ІV року денної форми навчання. [Teaching Resource]

Іванова, О. В. (2020) Силлабус "Безпека життєдіяльності та основи охорони праці": для бакалаврів спеціальностей «Публічне адміністрування» та «Менеджмент» 1 року денної форми навчання. [Teaching Resource] (Unpublished)

Іванова, О. В. (2020) Силлабус "Безпека життєдіяльності та основи охорони праці": для бакалаврів спеціальностей «Сталий туризм» та «Комп’ютерні науки» 1 та 3 року денної форми навчання. [Teaching Resource] (Unpublished)

Р

Рудой, В. В. and Тимцюрак, М-О. Л. (2020) Силлабус навчальної дисципліни "Фізичне виховання" для бакалаврів 1 та 2 року навчання денної форми спеціальності 103 "Науки про Землю" Організація метеорологічного та геофізичного забезпечення збройних сил України. [Teaching Resource] (Unpublished)

Рудой, В. В. and Тимцюрак, М-О. Л. (2020) Силлабус навчальної дисципліни "Фізичне виховання" для бакалаврів 3 та 4 року навчання спеціальності 103 "Науки про Землю" Організація метеорологічного та геофізичного забезпечення збройних сил України. [Teaching Resource] (Unpublished)

Рудой, В. В. and Друмі, А. С. and Лісницький, А. В. (2020) Фізичне виховання : Силлабус навчальної дисципліни для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 1 та 2 року денної форми навчання за спеціальностями 103 "Науки про Землю" (ОП "Гідрометеорологія") та 193 "Геодезія та землеустрій" (ОП "Землеустрій та кадастр"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Резер, Г. Ф. and Тимцюрак, М-О. Л. (2020) Силлабус навчальної дисципліни "Фізичне виховання" для бакалаврів 1 та 2 року навчання, за спеціальностями 122 "Комп'ютерні Науки", 073 "Менеджмент" 281 "Публічне управління та адміністрування". [Teaching Resource] (Unpublished)

Резер, Г. Ф. and Друмі, А. С. and Лісницький, А. В. (2020) Силлабус навчальної дисципліни "Фізичне виховання" для бакалаврів 1 та 2 року навчання за спеціальністю 207 "Водні біоресурси та аквакультура"; 101 "Екологія"; 242 "Туризм"; 183 "Технологія захисту навколишнього середовища". [Teaching Resource] (Unpublished)

Ю

Ювченко, Н. М. and Іванова, О. В. (2020) На вимоги щодо планування заходів з питань цивільного захисту ОДЕКУ: методичні рекомендації. ОДЕКУ, Одеса.

Ювченко, Н. М. and Іванова, О. В. (2020) Навчання педагогічних працівників, студентів та працівників ОДЕКУ діям у надзвичайних цитуаціях: методичні рекомендації та вимоги. ОДЕКУ, Одеса.

Ювченко, Н. М. and Іванова, О. В. (2020) Організація цивільного захисту в Одеському державному екологічному університеті: навчальний посібник. ОДЕКУ, Одеса. ISBN 978-966-186-108-3

Ювченко, Н. М. (2020) Силлабус "Охорона праці в галузі та цивільний захист": для магістрів 1 року денної форми навчання. [Teaching Resource] (Unpublished)

Ювченко, Н. М. (2020) Силлабус "Безпека життєдіяльності та основи охорони праці": для бакалаврів спеціальностей «Водні біоресурси та аквакультури» та «Технології захисту навколишнього середовища» 4 року денної форми навчання. [Teaching Resource] (Unpublished)

Ювченко, Н. М. (2020) Силлабус "Безпека життєдіяльності та основи охорони праці": для бакалаврів спеціальностей «Екологія» 4 року денної форми навчання. [Teaching Resource] (Unpublished)

This list was generated on Fri Apr 26 04:28:10 2024 UTC.