Eprints Repo

Items where Division is "Кафедра іноземних мов" and Year is 2017

Group by: Creators | Item Type | No Grouping
Jump to: Б | Г | П | Ш | Я
Number of items: 6.

Б

Баєва, В. М. (2017) Методичні вказівки для СРС та навчальний матеріал з англійської мови див студентів II курсу денної форми навчання. Спеціальність: «Науки про Землю ». ОДЕКУ, Одеса.

Г

Гуляк, В. В. (2017) Методичні вказівки для СРС та навчальний матеріал з англійської мови для студентів II курсу денної форми навчання.Спеціальність: «Екологія». ОДЕКУ, Одеса.

П

Попович, І. І. (2017) Методичні вказівки для СРС та навчальний матеріал з англійської мови для студентів II курсу денної форми навчання. Спеціальність: «Менеджмент і Публічне управління та адміністрування». ОДЕКУ, Одеса.

П'янова, І. Ю. and Шотова-Ніколенко, Г. В. (2017) Активний і пасивний мінімуми в англійській мові: чинники відбору, прийоми роботи та етапи розвитку навичок. In: XXII Міжнародна науково-методична конференція “Управління якістю підготовки фахівців”,, 20-21 квітня 2017 р., Одеська державна академія будівництва та архітектури. (In Press)

Ш

Шотова-Ніколенко, Г. В. (2017) Топоніми як засіб створення і зміни часопростору в художньому творі. Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету, 1 (27). pp. 331-334. (In Press)

Я

Янко, І. Б. (2017) Методичні вказівки та тести з англійської мови для студентів III курсу денної форми навчання Спеціальність: «Екологія». ОДЕКУ, Одеса.

This list was generated on Fri Mar 29 07:12:57 2024 UTC.