Eprints Repo

Items where Division is "Кафедра агрометеорології та агроекології" and Year is 2009

Group by: Creators | Item Type | No Grouping
Jump to: Ж | К | Р | С
Number of items: 7.

Ж

Жигайло, О. Л. (2009) Методичні вказівки до виконання спостережень та вимірювань по навчальній практиці "Біометрія" з дисципліни "Основи агрометеорології" для студентів 2 курсу. ОДЕКУ, Одеса.

Жигайло, О. Л. (2009) Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Моделювання антропогенного забруднення грунтів та методи контролю" для студентів 5 курсу. ОДЕКУ, Одеса.

К

Кирнасівська, Н. В. (2009) Агрокліматологія: методичні вказівки до самостійної роботи і виконання контрольних робіт для студентів V – VI курсів заочного факультету. ОДЕКУ, Одеса.

Кирнасівська, Н. В. (2009) Агрокліматологія та Мікрокліматологія: методичні вказівки для виконання практичних робіт. ОДЕКУ, Одеса.

Р

Разумова, С. Т. and Дронова, О. О. (2009) Біологія: конспект лекцій. ОДЕКУ, Одеса.

С

Свидерська, С. М. (2009) Економіка гідрометеорологічного забезпечення господарства України: методичні вказівки до СРС і виконанню контрольної роботи для студентів IV курсу заочного факультету. ОДЕКУ, Одеса.

Свидерська, С. М. (2009) Економіка гідрометеорологічного забезпечення господарства України: методичні вказівки до практичних робіт для студентів IV курсу. ОДЕКУ, Одеса.

This list was generated on Fri Apr 19 16:03:59 2024 UTC.